Täyttö Oy

Sähkö- ja automaatioasentajia Hämeenlinnaan!

Hei sinä, SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJA! Nyt tarjolla mahdollisuus liittyä tekevien ammattilaisten tiimiin Hämeenlinnaan – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt oma-aloitteisia ja reippaita SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJIA vakituisiin työsuhteisiin Hämeenlinnaan! Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

 

Työtehtäväsi ovat monipuolisia, ja sisältävät erilaisten teollisuus- ja rakennusautomaatiokeskusten asennuksia, kytkentää ja kaapelointia isoilla työmailla! Keskukset ohjaavat niin sähköjä, kiinteistöautomaatiota kuin myös savunpoisto- ja turvallisuusjärjestelmiä. Työtä tehdään pääosin päivätyönä ma-pe.

 

Sinulta odotamme sähkö- ja automaatioasentajan pätevyyttä, oma-aloitteisuutta, intoa uuden oppimiseen sekä tietenkin kyllä onnistuu -asennetta! Voit olla jo alalla kannukset hankkinut konkari tai vasta urasi alkutaipaleella – me haluamme kuulla juuri sinusta! Saat työhön kattavan perehdytyksen sekä koko työporukan tuen työssä onnistumiseen ja ammatilliseen kasvuun.

 

Palkkaus tehtävässä on kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soittele suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, sami@taytto.fi tai puh. 050 336 5005.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.