Täyttö Oy

Sähköasentaja PK-seudulle!

Hei SÄHKÖASENTAJA! Paikka avoinna monipuolisten lataus- ja polttoainejärjestelmien asennusten ja huoltojen parissa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA monipuolisiin asennus- ja huoltotöihin lataus- ja polttoainejärjestelmien pariin Pääkaupunkiseudulle!

 

Työssäsi pääset asentamaan ja huoltamaan erilaisia ajoneuvojen latausjärjestelmiä, sekä tekemään erilaisia polttoaineiden jakelujärjestelmien huolto ja asennustöitä erilaisissa ympäristöissä. Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, koska opastat asiakkaita myös järjestelmien käytössä asennuksien yhteydessä.

 

Sinulta tulisi löytyä B-ajokortti ja voimassa olevat luvat tehdä sähkötöitä itsenäisesti. Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten et tarvitse aikaisempaa osaamista polttoainejärjestelmistä tai sähköautojen latausasemista! Töitä tehdään arkisin päivätyönä ympäri Pääkaupunkiseutua, ja toivommekin sinulta löytyvän matkustusvalmiutta ympäri Etelä-Suomea. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.