Täyttö Oy

Sähköasentaja rakennus- ja teollisuuskohteisiin!

NO NYT olisi paikka kokeneelle SÄHKÖASENTAJALLE Pohjois-Pirkanmaalla niin rakennus- kuin teollisuuskohteidenkin parissa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt sähköalalla kokenutta, oma-aloitteista ja tietenkin huumorintajuista SÄHKÖASENTAJAA pohjoisen Pirkanmaan alueelle!

 

Työsi sisältää monipuolisesti niin isojen kuin pienten rakennus- ja teollisuuskohteiden sähköasennuksia, huoltoja ja saneerauksia. Etenkin teollisuudessa vastaan voi tulla koneiden kytkentää, asennuksia ja teollisuusrakennusten sähkötöitä – tylsää ei siis töissä tule! Työ on pääosin päivätyötä, ja työt aloitetaan Virroilta yrityksen autoilla.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta, vahvaa kokemusta sähköasentajan töistä sekä kokemusta teollisuudessa ja asiakastyössä toimimisesta. Voimassa oleva Työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja Sähköturvallisuuskortti ovat työn edellytys.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä Sähköalan TES ja kokemuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soittele suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.