Täyttö Oy

Sähköasentaja/Nokkahenkilö saneerauskohteisiin!

NO NYT olisi paikka kokeneelle SÄHKÖASENTAJALLE työhön osallistuvana työnjohtajana Tampereella ja ympäryskunnissa saneerauskohteissa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt sähköalalla kokenutta, oma-aloitteista ja tietenkin huumorintajuista SÄHKÖASENTAJAA/NOKKAHENKILÖÄ saneerauskohteisiin Tampereen seudulle!

 

Työsi sisältää pääasiassa saneerauskohteiden kokonaisvaltaisia sähköasennuksia, työn johtamista ja työntekijöiden ohjaamista. Työmaat sijaitsevat Pirkanmaan alueella, pääasiassa Tampereen ympäristössä.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta, vahvaa kokemusta sähköasentajan töistä sekä kokemusta saneeraustyömailla toimimisesta. Selvää etua tehtävään saat aiemmasta työnjohtokokemuksesta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja sähköturvallisuuskortti on myös työn edellytys.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä täysin kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soittele suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.