Täyttö Oy

Sähköasentajia reissutöihin!

Hei sinä, SÄHKÖASENTAJA! Nyt on paikkoja tarjolla reissuhommissa teollisuuden parissa kokeneille sähkömestareille – lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt osaavia, oma-aloitteisia ja tietenkin huumorintajuisia SÄHKÖASENTAJIA reissutöihin!

 

Työssäsi pääset käsiksi ja osaksi monipuolisia teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksia niin koneiden, laitteiden kuin kiinteistöjenkin sähköjen parissa. Työ mm. erilaisten koneiden asennuksia, huoltoja ja korjauksia. Töitä ja asennuksia tehdään niin yksin, kuin muista ammattilaisista koostuvan tiiminkin kanssa pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta myös muualla Suomessa. Pääpaikka sijaitsee Tampereella.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta, aiempaa kokemusta sähköasentajan töistä ja työmailla toimimisesta, sekä matkustusvalmiutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja sähköturvallisuuskortti on myös työn edellytys.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soittele suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.