Täyttö Oy

Sähköasentajia Tampereelle!

Hei sinä, SÄHKÖASENTAJA! Meillä on paikkoja auki saneeraus- ja uudiskohteiden parissa mahdollisesti juuri sinulle – lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt osaavia, oma-aloitteisia ja tietenkin huumorintajuisia SÄHKÖASENTAJIA Tampereen seudulle!

 

Työsi sisältää niin uudis- kuin saneerauskohteidenkin kokonaisvaltaisia sähköasennuksia Pirkanmaan alueella, pääasiassa Tampereen ympäristössä. Perus sähkötöiden, kuten pistorasioiden, katkaisijoiden ja sulakerasioiden kytkeminen tulisi olla jo tuttua sinulle. Töitä ja asennuksia tehdään niin yksin, kuin muista ammattilaisista koostuvan tiiminkin kanssa.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta, aiempaa kokemusta sähköasentajan töistä sekä kokemusta työmailla toimimisesta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja sähköturvallisuuskortti on myös työn edellytys. 

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä täysin kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soittele suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, sami@taytto.fi tai puh. 050 336 5005.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.