Täyttö Oy

Sairaanhoitajia etsitään eripituisiin toimeksiantoihin

Sairaanhoitajana pääset vaikuttamaan potilaiden hyvään ja laadukkaaseen hoitoketjuun. Jokainen työpäivä on merkityksellinen, kun pääset kohtaamaan asiakkaat rauhassa ja ajan kanssa.
Täytön omia asiakkaita yhdistää se, että he tarjoavat sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä huomioiden elämäntilanteesi. Kerro meille, mitä sinä haluat tehdä ja minkälaisten ihmisten parissa olet kokenut tekemään töitä niin me etsimme unelmiesi työnantajan sinulle yksityiseltä, avoimelta tai kotihoidon puolelta. Meidän kautta voit myös työllistyä kiertäväksi sairaanhoitajaksi nimetyn alueen toimipisteissä.
Mitä odotamme sinulta? Sairaanhoitajan tehtävää varten sinulla täytyy olla sairaanhoitajan koulutus, sekä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi.

Lähetä meille avoin hakemus, ellet löydä avoimista työpaikoista sinulle sopivaa paikkaa. Täytämme kalenterisi sinua kiinnostavalla projektilla, jossa pääset kehittämään osaamistasi mitä parhaimmassa seurassa.

Hoiva-alan hakemus

Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja muut hoiva-alan työnhakijat.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*