Täyttö Oy

Salityöntekijöitä extraajiksi lounaskahviloihin!

JUHUU asiakaspalvelun taitajat! Nyt tarjolla extraajien paikkoja iloisissa lounaskahviloissa Tampereella ja Lempäälässä – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme Tampereelle ja Lempäälään extraajia lounasravintoloiden ja kahviloiden asiakaspalvelu- ja salityöhön!

 

Työssäsi pääset näyttämään kyntesi asiakaspalvelun pyörteissä sekä tarjoamaan leppoisat ja maukkaat lounashetket ruokailijoille! Teet kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, viet ruokia saliin, teet astiahuoltoa ja ylläpidät ravintolan yleistä viihtyvyyttä.

 

Toivomme sinulta hieman aiempaa asiakaspalvelukokemusta, iloista asennetta ja tiimityöhenkeä. Hygieniapassi on ehdoton edellytys työhön. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, sekä koko huippuporukan tuen työssäsi onnistumiseen!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*