Täyttö Oy

Sammutusjärjestelmäasentaja

Hei SINÄ tuleva sammutusjärjestelmäasentaja! Nyt on tarjolla mahtava ja monipuolinen tilaisuus kasvattaa osaamistasi ja edistyä erikoisalan ammattilaiseksi!

Asiakkaamme Mikro-Pulssi Oy etsii vahvan kasvunsa tueksi jälleen SAMMUTUSJÄRJESTELMÄASENTAJAA ainutlaatuiselle erikoisalalle vakituiseen työsuhteeseen! Työsopimus tehdään suoraan Mikro-Pulssi Oy:n kanssa.

 

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten kaasusammutusjärjestelmien asennuksista, huolloista sekä valmistuksesta. Sammutusjärjestelmien asennuksia tehdään kaikkialle Suomeen, mutta asennukset painottuvat Etelä- ja Keski-Suomen alueille. Yksitoikkoista työsi ei missään nimessä tule olemaan, sillä kaikki järjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan talon sisällä, joten työtehtäviin kuuluu myös erilaisten laitesammutusjärjestelmien valmistaminen pääpaikalla Tampereella!

 

Toivomme sinulta LVI-, tai sähköalan koulutusta, aiempaa työkokemusta, oma-aloitteisuutta sekä ammatissa hankittuja kädentaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Pääset myös laajentamaan osaamistasi ja kehittymään erikoisalan huippuammattilaiseksi, johon me koulutamme sinut! Työtä tehdään työpareittain, joten yhteistyötaidot ovat ehdottomasti eduksesi.

 

Tarjoamme puolestamme sinulle parhaan mahdollisen tuen koko tiimin voimin työssäsi onnistumiseen, mielenkiintoisen työnkuvan, mahdolliset työsuhde-edut sekä ammattilaiselle ammattilaisen palkan! Tarjolla on paikka nykyaikaisessa, vakavaraisessa, kotimaisessa perheyrityksessä – ja tietty huippuporukassa!

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita vaikka suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy ja lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*