Täyttö Oy

Sammutusjärjestelmäasentaja

Hei LVI-alan osaaja! Nyt on tarjolla mahtava ja monipuolinen tilaisuus kasvattaa osaamistasi ja edistyä erikoisalan ammattilaiseksi!

Asiakkaamme Mikro-Pulssi Oy etsii riveihinsä yhtä SAMMUTUSJÄRJESTELMÄASENTAJAA ainutlaatuiselle erikoisalalle vakituiseen työsuhteeseen! Työsopimus tehdään suoraan Mikro-Pulssi Oy:n kanssa.

 

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten kaasusammutusjärjestelmien asennuksista ja huolloista. Asennuksia tehdään kaikkialle Suomeen, mutta työ painottuu Etelä- ja Keski-Suomen alueille. Yksitoikkoista työsi ei missään nimessä tule olemaan, sillä kaikki järjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan talon sisällä, joten työtehtäviin voi kuulua myös tuotannon eri tehtäviä pääpaikalla Tampereella!

 

Toivomme sinulta LVI-alan koulutusta, aiempaa työkokemusta, oma-aloitteisuutta sekä ammatissa hankittuja kädentaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Pääset myös laajentamaan osaamistasi sähköasennuksiin, joihin me koulutamme sinut! Työtä tehdään työpareittain, joten yhteistyötaidot ovat ehdottomasti eduksesi.

 

Tarjoamme puolestamme sinulle parhaan mahdollisen tuen koko tiimin voimin työssäsi onnistumiseen, mielenkiintoisen työnkuvan, mahdolliset työsuhde-edut sekä ammattilaiselle ammattilaisen palkan! Haluamme auttaa sinua kehittymään, ja viemään myös oman ammattitaitosi uudelle tasolle! Tarjolla on paikka nykyaikaisessa, vakavaraisessa, kotimaisessa perheyrityksessä – ja tietty huippuporukassa!

 

Heräsikö mielenkiintosi? HYVÄ! Ole rohkeasti yhteydessä! Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja kaikki yhteydenotot sekä hakemukset Sampsa Leivolle, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*