Täyttö Oy

Sammutusjärjestelmäasentaja

Hei SINÄ sähkö- tai LVI-alan osaaja! Nyt on tarjolla mahtava ja monipuolinen tilaisuus kasvattaa osaamistasi ja edistyä erikoisalan ammattilaiseksi!

Asiakkaamme Mikro-Pulssi Oy etsii vahvan kasvunsa tueksi SAMMUTUSJÄRJESTELMÄASENTAJAA ainutlaatuiselle erikoisalalle vakituiseen työsuhteeseen! Työsopimus tehdään suoraan Mikro-Pulssi Oy:n kanssa.

 

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten kaasusammutusjärjestelmien asennuksista ja huolloista painottuen Etelä-Suomen alueelle, sekä erilaisten sammutusjärjestelmien valmistuksesta pääpaikalla Tampereella. Kaikki järjestelmät suunnitellaan, valmistetaan ja testataan talon sisällä, joten yksitoikkoista töissä ei tule olemaan!

 

Voit olla sähkö-, LVI- tai muun teknisen alan koulutuksen omaava ja hieman jo työkokemusta kartuttanut. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta sekä ammatissa hankittuja kädentaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Työtä tehdään työpareittain ja tiimissä, joten yhteistyötaidot ovat ehdottomasti eduksesi!

 

Tarjoamme puolestamme sinulle parhaan mahdollisen tuen koko tiimin voimin työssäsi onnistumiseen, mielenkiintoisen työnkuvan, mahdolliset työsuhde-edut sekä ammattilaiselle ammattilaisen palkan! Tarjolla on paikka nykyaikaisessa, vakavaraisessa, kotimaisessa perheyrityksessä – ja tietty huippuporukassa, jossa pääset myös kehittämään omaa osaamistasi!

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita vaikka suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy ja lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.