Täyttö Oy

Sammutusjärjestelmäasentaja

Hei SINÄ tuleva sammutusjärjestelmäasentaja! Nyt on tarjolla mahtava ja monipuolinen tilaisuus kasvattaa osaamistasi ja edistyä erikoisalan ammattilaiseksi!

Asiakkaamme Mikro-Pulssi Oy etsii riveihinsä yhtä SAMMUTUSJÄRJESTELMÄASENTAJAA ainutlaatuiselle erikoisalalle vakituiseen työsuhteeseen! Työsopimus tehdään suoraan Mikro-Pulssi Oy:n kanssa.

 

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten kaasusammutusjärjestelmien asennuksista ja huolloista, sekä raskaiden koneiden sammutusjärjestelmien valmistuksesta Tampereen toimipisteellä. Järjestelmäasennuksia tehdään kaikkialle Suomeen, mutta työ painottuu Etelä- ja Keski-Suomen alueille.

 

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi LVI- tai sähköalalta, tai omaat vastaavat taidot työn kautta opittuna. Arvostamme suuresti aiempaa työkokemusta, oma-aloitteisuutta sekä ammatissa hankittuja kädentaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Työtä tehdään työpareittain, joten yhteistyötaidot ovat myös ehdottomasti eduksesi.

 

Tarjoamme puolestamme sinulle parhaan mahdollisen tuen koko tiimin voimin työssäsi onnistumiseen, mielenkiintoisen työnkuvan, mahdolliset työsuhde-edut sekä ammattilaiselle ammattilaisen palkan! Haluamme auttaa sinua kehittymään, ja viemään myös oman ammattitaitosi uudelle tasolle! Tarjolla on paikka nykyaikaisessa, vakavaraisessa, kotimaisessa perheyrityksessä – ja tietty huippuporukassa!

Heräsikö mielenkiintosi? HYVÄ! Ole rohkeasti yhteydessä! Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja kaikki yhteydenotot sekä hakemukset Sampsa Leivolle, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*