Täyttö Oy

Rappusiivooja & Kohdesiivooja

Hei siivoustyöstä kiinnostunut! Nyt olisi tarjolla paikkoja huipputiimissä siivoustyön parissa Tampereella!

Haemme nyt vakavaraiselle ja pitkät perinteet omaavalle asiakkaallemme kahta siivoojaa Tampereen keskusta-alueelle:

Rappusiivooja:

 

Rappusiivoojana työtehtäväsi on siistiä ja pitää huolta asuin- ja toimistotalojen rappukäytävistä ja yhteistiloista. Työkohteet sijaitsevat keskusta-alueella, ja siivousvälineet löytyvät suoraan kohteista. Työtä on tarjolla noin 24-37,5 tuntia viikossa päiväsaikaan 7-16 välillä. Aiempi kokemus siivousalalta ei ole välttämätöntä, sillä me koulutamme ja perehdytämme kattavasti työtehtäviin. Tärkeintä on oma-aloitteinen ja reipas asenne sekä innokas ote työhön! Etua tehtävään saat B-ajokortista, mutta se ei ole välttämätön.

 

Kohdesiivooja:

 

Kohdesiivoojana työtehtäväsi on siivota yhtä uniikkia asiakaskohdetta Tampereen keskustassa. Työ aloitetaan aamuvarhain, ja töitä on tarjolla 24-29,5 tuntia viikossa. Oman halun mukaan työssä on mahdollisuus myös lisätunteihin! Tässäkin työssä siivousvälineet löytyvät suoraan kohteesta. Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä me koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeintä on oma-aloitteinen ja innokas ote työhön, sekä iloinen ja työhön tarttuva asenne!

 

 

Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Älä siis aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*