Täyttö Oy

Sisätimpuri Tampereelle!

Huoneisto- ja keittiöremonteista kokemusta? Silmää tarkkaan viimeistelyyn? Jos vastasit kyllä, hae meille SISÄTIMPURIKSI Tampereelle!

Etsimme nyt asiakkaallemme SISÄTIMPURIA vaihtuviin kohteisiin Tampereen seudulle!

 

Työssäsi pääset tekemään monipuolisia remontteja vaihtuvissa kohteissa Tampereella ja ympäryskunnissa. Kohteina on mm. keittiöitä, kylpyhuoneita, kokonaisia huoneistoja ja toimitiloja, ja remontit sisältävät usein lattioiden vaihtoa, hiontaa, seinien pinnoitusta ja paljon muuta!

 

Toivomme sinulla olevan kokemusta remontoinnista ja rakennuksesta, sekä tehtävään soveltuva koulutustausta. Työturvallisuuskortti ja B-ajokortti vaaditaan. Töitä tehdään arkisin pääosin päivätyönä.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.