Täyttö Oy

Talouspäällikkö Majava Group Oy:lle!

Etsimme nyt asiakkaallemme Majava Group Oy:lle TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Sastamalaan! Työsuhde solmitaan suoraan Majava Group Oy:n kanssa.

Majava Group on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava kotimainen yritys. Yrityksen toiminta ja valmistamat tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan; kaikki malliston tuotteet ovat EU –tyyppihyväksyttyjä. Vuonna 2021 noin 6000 tyytyväistä asiakasta valitsi Majava –laadun. Kotimaan toimipiste sijaitsee Sastamalassa, Ruotsissa toimitaan tytäryhtiön M-Trailers Ab:n kautta.

 

Tässä tehtävässä vastuualueesi on laaja ja monipuolinen, jossa pääset tuomaan esille oman ammattitaitosi ja hyödyntämään kokemustasi taloushallinnon tehtävien parista! Osana työtäsi vastaat muun muassa konsernin taloushallinnon toiminnoista, kuten tilinpäätöksistä, sisäisestä laskennasta, budjetoinnista ja johdon raportoinnista. Hallinnoit myös osana työtäsi yrityksen palkanlaskentaa, sekä työterveydenhuolto- ja vakuutusasioita.

 

Työssäsi olet avainasemassa kehittämässä konsernin taloushallinnon toimintoja kokonaisvaltaisesti, sekä kuulut johtoryhmään, jolle pystyt tarjoamaan tukesi ja ammattitaitosi talouteen liittyvissä kysymyksissä ja asioissa.

 

Sinulta edellytämme soveltuvaa koulutustaustaa, aiempaa työkokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä, sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös kirjanpidon osaamista. Ruotsin kielen osaamisen katsomme selväksi eduksesi.

 

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista, mukavaa ja mukaansa tempaavaa työyhteisöä, jossa tuoda oman ammattitaitosi esille sekä kehittyä eteenpäin urallasi. Meiltä saat jatkuvaa ohjausta ja tukea työssäsi onnistumiseen koko työyhteisöltä, ja työnantajana me tarjoamme sinulle muun muassa kattavan sairaskuluvakuutuksen, matka- ja tapaturmavakuutuksen sekä toimistolla suosiossa olevat pizza- ja pullaperjantait!

 

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja lisätietoja tehtävästä antaa Ilse Lahdenpohja, puh. 0500 470 754 tai ilse@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*