Täyttö Oy

Tarjoilija ravintola Paakariin Kangasalle!

Hei ravintola-alan ammattilainen! Nyt tarjolla paikka TARJOILIJANA upeassa Ravintola Paakarissa Kangasalla – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Ravintola Paakariin nyt TARJOILIJAA Kangasalle!

 

Työssäsi tarjoilet asiakkaille laadukkaita lautaslounaita, á la carte annoksia sekä juomia upeissa jugend-talon tiloissa aivan Kangasalan keskustassa, sekä varmistat laadukkaan asiakaspalvelun toteutumisen alusta loppuun! Työaika sijoittuu pääosin arkisin klo 9-16 välille, sekä satunnaisesti iltoihin ja viikonlopuille myös. Töitä on alustavasti tarjolla noin 20-30 tuntia viikossa.

 

Työ edellyttää alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta, hygienia- ja anniskelupassia sekä aiempaa kokemusta ja tuntemusta viineistä. Toivomme sinun olevan myös positiivisella asenteella varustettu, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen ja sopimuksen mukaan, palkkatoive huomioiden.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.