Täyttö Oy

Tarjoilija / Saliosaaja Tampereelle!

Hei ravintola-alan ammattilainen, tai sellaiseksi kasvava! Nyt meillä on tarjolla useita mielenkiintoisia paikkoja ravintola-alalla – lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt TARJOILIJOITA/SALIOSAAJIA Tampereelle! Töitä on tarjolla niin osa-, kuin kokoaikaisestikin.

 

Työtehtäviisi sisältyy asiakaspalvelua, ruoka- ja juomatarjoilua sekä kassatyöskentelyä. Tarjoilu- ja asiakaspalvelutyökokemus on selväksi eduksesi, mutta vaikka kokemusta et olisi ehtinyt vielä kamalasti kerryttää – ei hätää! Me opetamme sinut työn saloihin!

 

Toivomme sinun olevan positiivisella asenteella varustettu, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen. Olet avainasemassa varmistamassa ainutlaatuiset ruokailukokemukset asiakkaille. Työ edellyttää hygieniapassia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*