Täyttö Oy

Tarjoilijoita Tampereelle ja Kangasalle!

HOHOI ravintola-alan ammattilainen, tai sellaiseksi haluava! Nyt tarjolla on mielenkiintoinen työpaikka niin osa-, kuin kokoaikaisellekin työntekijälle – lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt TARJOILIJOITA osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin!

 

Työtehtäviisi sisältyy asiakaspalvelua, ruoka- ja juomatarjoilua sekä kassatyöskentelyä. Tarjoilu- ja asiakaspalvelukokemus on selväksi eduksesi. Me kuitenkin opetamme sinut myös ruoan ja viinien saloihin, joten ei hätää! Toivomme sinun olevan positiivisella asenteella ja maalaisjärjellä varustettu, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen. Olet avainasemassa varmistamassa ainutlaatuiset ruokailukokemukset asiakkaille. Työ edellyttää hygieniapassia.

 

Tarjolla on paikkoja huumorintajuisessa, iloisessa ja tiiviissä työyhteisössä, jossa hyvä ruoka ja laadukas palvelu ovat kunnia-asia!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*