Täyttö Oy

Teollinen Leipuri Tampereelle!

JUHUU jauhosormiset taikinamestarit! Nyt on paikka tarjolla Tamperelaisessa perheyrityksessä TEOLLISELLE LEIPURILLE, oletko se sinä? Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt TEOLLISTA LEIPURIA taikinan valmistukseen Tampereen parhaiden kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan leipomoon!

 

Työssäsi olet osana taikinan valmistukseen keskittynyttä linjaa. Työ vaatii yleistä tarkkuutta, kohtalaisen hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkaa ohjeiden noudattamista, sillä taikina on se mikä määrittää lopputuotteen tasalaatuisuuden! Työtä tehdään katkeavassa kolmivuorossa ma-pe, klo 06–00 välillä.

 

Aiempi koulutus ja alan työkokemus on toki eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä meille asenne on tärkein ja opetamme sinut perusteellisesti taikinan valmistuksen saloihin! Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*