Täyttö Oy

Teollinen leipuri Valkeakoskelle

JUHUU jauhosormiset leipurit! Nyt on useampi paikka tarjolla iloisille ja reippaille LEIPUREILLE teolliseen tuotantoon, oletko se sinä? Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt LEIPUREITA teolliseen tuotantoon Valkeakoskelle!

 

Työssäsi pääset sukeltamaan suoraan koneelliseen leipomotuotantoon. Päätehtäväsi sisältää erilaisten massojen valmistusta tarkasti reseptien mukaan. Osana työtäsi myös valvot, hoidat ja käytät leipomon laitteistoa ja koneita, jotta tuotanto pysyy käynnissä. Työtä tehdään ma-pe kaksivuorotyönä, vuorot 6-14 ja 14-22.

 

Työ edellyttää jonkin verran aiempaa kokemusta valmistavasta leipomotyöstä, hygieniapassia ja soveltuvaa koulutustaustaa. Meille kuitenkin toimeen tarttuva ja motivoitunut asenne on tärkein!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, ja mahdollisuus myös yrityskohtaiseen palkanlisään joka kuukausi!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat joustavasti joulu-tammikuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.