Täyttö Oy

Teollisuuden putkiasentaja reissutyöhön!

NO NYT on loistopaikka tarjolla! Kokemusta muoviputkista ja etenkin puskuhitsauksesta? HYVÄ! Hae TEOLLISUUDEN PUTKIASENTAJAKSI – Lue lisää!

Nyt haussa ammattitaitoinen työntekijä monipuolisiin teollisuuden putkiasennustöihin ympäri Suomea!

 

Työssäsi pääset tekemään hyvin erilaisia teollisuuden putkiasennuksia mm. tuotanto-, käsittely- ja voimalaitoksiin eri puolille Suomea. Putket ovat pääasiassa erilaisia kemikaaleja ja happoja kuljettavia muoviputkia. Putkien liitokset tehdään pääosin puskuhitsauksella. Työtä tehdään reissutyönä, ja siksi asuinpaikallasi ei ole merkitystä!

 

Työ edellyttää matkustusvalmiutta, kokemusta putkiasennuksista ja etenkin kokemusta puskuhitsauksesta tai muusta muovihitsauksesta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kemikaalien parissa työskentelystä, mutta ei ole välttämätöntä.

 

Etsimme sitoutuvaa ja motivoitunutta tekijää huippuporukkaan! Me tarjoamme jatkuvaa kehitystyötä ja uuden oppimista sisältävän työn, sekä ammattilaiselle ammattilaisen palkan!

Heräsikö kiinnostus? Jos vastasit kyllä, lähetä hakemus pikaisesti oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.