Täyttö Oy

Teollisuusmaalari Pirkkalaan!

Omaatko koulutuksen tai kokemusta teollisesta maalauksesta? Ruisku toimii kuin käden jatkeena? HYVÄ! Hae meille TEOLLISUUSMAALARIKSI Pirkkalaan – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme TEOLLISUUSMAALARIA metallikappaleiden märkä- ja jauhemaalaukseen Pirkkalaan!

 

Työssäsi maalaat niin märkä- kuin jauhemaaleilla suurikokoisia metalliteollisuuden kappaleita asiakkaiden vaatimusten mukaan. Työtä tehdään päivätyönä maanantaista perjantaihin!

 

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ruiskun käsittelystä, sekä tietotaitoa maalaamiseen liittyen. Saat meillä kattavan perehdytyksen tehtävään, ja tukea työssäsi kehittymiseen!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä kokemuksen mukaan.

Kuulostaako omalta uudelta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*