Täyttö Oy

Teräsrakennetyöntekijä Mänttä-Vilppulaan!

OHOI teräksen kanssa työskentelyn osaavat! Nyt tarjolla mielenkiintoinen paikka TERÄSRAKENNETYÖNTEKIJÄNÄ Mänttä-Vilppulassa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Mänttä-Vilppulaan TERÄSRAKENNETYÖNTEKIJÄÄ monipuoliseen ja vaativaan teräsrakenteiden valmistukseen!

 

Tässä työssä valmistat suuria ja keskisuuria teräslevyrakenteita ja koneen osia piirustusten mukaan. Valmistat rakenteet ”kuin piparkakkutalon” ja hitsaat kappaleet kiinni toisiinsa MIG- tai MAG-laitteilla. Kappaleiden koon vuoksi käytössä on usein nostolaitteet, joilla siirrät kappaleet hitsauspaikalleen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe.

 

Työ edellyttää kuvienlukutaitoa, hitsaustaitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Myös sujuva suomen tai englannin kielen taito on työssä välttämätöntä. Taustasi voi olla koneenrakennuksen tai hitsauksen puolelta, me haluamme kuulla juuri sinusta!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.