Täyttö Oy

Terminaalityöntekijä Pirkkalaan!

HOHOI sinä kuljetus- ja varastoalan kruunaamaton kuningas! Etsimme ainakin kesän ajaksi terminaalityöntekijää Pirkkalaan – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ Pirkkalaan ainakin kesän ajaksi, oletko se sinä?

 

Työssäsi hyllytät ja järjestät pakettiterminaalin varastoa, purat saapuvia pakettikuormia, ajat vastapainotrukkia ja lastaat lähteviä kuormia. Vastaat tavaroiden järjestyksessä pidosta omalla toiminnallasi, ja samalla terminaalin tehokkaasta toimivuudesta!
Työ on ajoittain fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Eduksi katsomme myös aiemman trukinajokokemuksen.

 

Työpaikka sijaitsee Pirkkalassa hyvin yhteyksien varrella, ja töitä tehdään kolmessa vuorossa ma-pe (06-14, 14-22 ja 22-06). Palkkaus TES/kokemuksen mukaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*