Täyttö Oy

TIG-Hitsaaja Ylöjärvelle vakituiseen työsuhteeseen!

HOHOI TIG-mestari! Nyt avoinna paikka Ylöjärvellä TIG-Hitsaajana hyvässä porukassa mielenkiintoisten töiden parissa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt TIG-HITSAAJAA tuotantotöihin Ylöjärvelle vakituiseen työsuhteeseen!

 

Tehtävässäsi valmistat monenlaisia eri kappaleita ja tuotteita teollisuuden tarpeisiin TIG-hitsaamalla, ja kappaleiden koot vaihtelevat muutamista kiloista useisiin satoihin kiloihin. Työssä käytössäsi on modernit hitsauslaitteet sekä ergonomiset hitsauspöydät sekä -tuolit, ja tietty ympärillä parhaat työkaverit! Töitä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe, ja iltaviikot vain nelipäiväisiä!

 

Odotamme sinulta jo hieman kokemusta TIG-hitsauksesta, sekä metalliteollisuudessa työskentelystä. Voimassa oleva Työturvallisuus- ja Tulityökortti on myös edellytys työhön.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Aloituspalkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Heräsikö mielenkiintosi? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.