Täyttö Oy

Toimistotyöntekijä jätehuoltoyritykselle Turkuun!

Toimisto-, asiakaspalvelu- ja kuljetustyöstä kokemusta? Nyt tarjolla monipuolinen paikka jätehuollon TOIMISTOTYÖNTEKIJÄNÄ – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ jätehuoltoyritykseen Turkuun alkaen HETI!

 

Työnkuvasi on hyvin monipuolinen ja sisältää muun muassa laskujen tarkastusta, asiakaspalvelua niin puhelimitse kuin sähköpostilla sekä kuljettajapalautteiden käsittelyä ym. muita toimiston työtehtäviä. Työ on aluksi määräaikainen ja osa-aikainen noin 30h per viikko tunneilla, mutta hyvällä tekijällä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien äärellä, käytössä on liukuva työaika ja se sijoittuu arkisin 7-18 välille.

 

Tehtävä edellyttää asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, sekä soveltuvaa koulutusta tai aiempaa kokemusta jäte- tai kuljetusalan tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on työtä pelkäämätön ja reipas asenne!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota Samiin yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.