Täyttö Oy

Trukkikuskeja rengassesonkiin Espoon Hannukseen!

Hei sinä! Trukilla ajamisesta kokemusta? Jos kyllä, niin hae meille TRUKKIKUSKIKSI rengassesonkiin Espoon Hannukseen – Lue lisää

Nyt paikkoja auki syksyn rengassesonkiin kahdelle TRUKINKULJETTAJALLE Espoon Hannuksessa sijaitsevaan autokorjaamoon!

 

Työssäsi hoidat rengasvaraston järjestelyä, talvirenkaiden purkua varastosta ja kesärenkaiden pakkaamista tilalle. Työtä tehdään pääasiassa vastapainotrukilla, mutta lastausta ja nostelua tehdään myös käsin, eli hyvä fyysinen kunto on eduksesi! Aiempi trukin ajokokemus ja Työturvallisuuskortti ovat työn edellytys.

 

Työ vaatii ripeyttä ja oma-aloitteisuutta – tarkkuutta unohtamatta! Työt alkavat arviolta lokakuun alkupuolella, ja kestävät keleistä sekä sesongista riippuen 5-15 viikkoa. Hyvälle tekijälle mahdollisuus vakinaistua töihin sesongin jälkeen! Työtä tehdään arkisin 8-16.

 

Pssst! Meillä muuten palkan saa sesonkityöntekijät JOKA VIIKKO! Palkkaus sopimuksen mukaan, sekä meillä myös jokaisella työntekijällä mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko näistä hommista? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Valintoja tehdään jo ennen sesongin alkua! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.