Täyttö Oy

Tuotantotyöntekijä metallialalle Ylöjärvelle!

Etsimme asiakkaallemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ metallituotteiden tuotantotöihin Ylöjärvelle!

Tässä työssä käsittelet ja työstät erivahvuisista pelleistä ja metalliletkuista teollisuuden tuotteita modernissa tuotantoympäristössä. Työsi sisältää muun muassa levyjen leikkaamista, mankelointia, plasmahitsausta, sekä erilaisten tuotantolaitteiden kuten painosorvien käyttöä – eli hyvin monipuolinen työnkuva tarjolla!

 

Tehtävässä metallialan tutkinto on eduksesi, mutta ehdottomasti tärkeintä on halu oppia uutta, motivaatio työtä kohtaan sekä oma-aloitteinen asenne! Omasta autosta on myös etua työpaikan sijainnin vuoksi.

 

Töitä tehdään katkeavassa 2-vuorossa ma-pe. Sinua odottaa noin 30 hengen huippuporukka, kahvikone sekä saunatilat pukuhuoneissa! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

 

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*