Täyttö Oy

Tuotantotyöntekijöitä Akaan Toijalaan!

JUHUU tuotantotöistä kiinnostuneet! Akaan Toijalassa tarjolla paikkoja teollisessa tuotannossa päivätyössä TUOTANTOTYÖNTEKIJÄNÄ – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Toijalaan päivätyöhön!

 

Työssäsi toimit erilaisten teollisuuden ja liikenteen suodattimien valmistuksen vaihetöissä. Tuotantokoneet ja niiden hallinta ovat isossa roolissa työssä, mutta niin myös kädentaidot ja sorminäppäryys! Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe klo 7–15.30.

 

Voit olla jo kokemusta kartuttanut teollisen tuotannon töissä, tai vasta urasi alkutaipaleella – asenne työhön ratkaisee! Työ vaatii sorminäppäryyttä sekä ongelmanratkaisukykyä, ja työhön saat hyvin kattavan perehdytyksen.

 

Täällä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa, ja palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.