Täyttö Oy

Tuotantotyöntekijöitä leipomoteollisuuteen!

HEI sinä siellä, juuri SINÄ! Nyt olisi tarjolla paikkoja leipomoteollisuudessa huippuhyvien yhteyksien varrella Tampereella koko kesäksi – Lue lisää ja hae!

Etsimme asiakkaallemme nyt Tampereelle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ leipomoteollisuuteen! Töitä on tarjolla vakituisesti koko kesäksi, ja mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen!

 

Työssäsi toimit teollisen leipomon leivän pakkauslinjalla, jossa varmistat pakkausten tasalaatuisuuden, laatikoihin menevien leipäpakkausten määrän ja siirrät täydet leipälaatikot lähettämöön. Töitä tehdään maanantaista torstaihin kahdessa vuorossa, 8–16 ja 16-22.

 

Tässä työssä aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä me koulutamme sinut tehtävään! Edellytyksenä työlle on ainoastaan 18-vuoden ikä ja hygieniapassi. Ja tärkeintähän on tietenkin huolellisuus, tarkkuus ja innokas ote työhön! Työt alkavat toukokuun alussa, ja kestävät alustavasti syyskuun puoleen väliin asti.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on TES:n/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*