Täyttö Oy

Työhön osallistuva työnjohtaja hitsaus- ja asennustyöhön!

OHOI työnjohdosta kokemusta omaava seppä! Tarjolla paikka TYÖHÖN OSALLISTUVALLE TYÖNJOHTAJALLE hitsaus- ja asennustyöhön Tampereelle!

Etsimme asiakkaallemme nyt TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA HITSAUS- JA ASENNUSTYÖHÖN Tampereelle!

 

Osallistut työhön valmistaen sekä asentaen mittojen mukaan erilaisia metalli- ja teräsrakenteita kiinteistö- ja rakennusyhtiöille, teollisuuteen sekä julkisille toimijoille pääasiassa hitsaamalla (MIG, MAG ja puikko). Roolissasi sovit töiden ja resurssien yhteensovittamisesta projektipäälliköiden kanssa, johdat asennustöitä sekä huolehdit töiden kustannusseurannasta. Työtä tehdään pääosin pääpaikalla Tampereella, mutta myös asennukset asiakaskohteisiin kuuluvat työnkuvaan.

 

Arvostamme erityisesti hitsauskokemusta ja kuvienlukutaitoa useamman vuoden ajalta, kokemusta työnjohdollisista tehtävistä sekä tarkkaa ja kehittymiskykyistä asennetta. Selväksi eduksi katsomme voimassa olevat hitsausluokat, sekä aiemman kokemuksen rakennustyömailla työskentelystä.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.