Täyttö Oy

Työnjohtaja ATS Autohuollolle Pirkkalaan!

Hei sinä autohuollon työnjohtaja, tai tuleva sellainen! Etsimme nyt ATS Autohuollolle TYÖNJOHTAJAA monimerkkikorjaamoon Pirkkalaan, oletko se sinä? Lue lisää!

Etsimme nyt ATS Autohuollolle TYÖNJOHTAJAA Pirkkalan monimerkkikorjaamoon vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus tehdään suoraan ATS Autohuollon kanssa.

 

Tässä tehtävässä työsi sisältää töiden vastaanottoa, asiakaspalvelua, aikataulutusta, töiden ohjaamista, työjonon seurantaa ja paljon muuta! Työ painottuu Pirkkalan pisteeseen, mutta satunnaisia työvuoroja voi olla myös toisessa pisteessä Tampereen Lielahdessa. Työaika sijoittuu arkipäivisin 7.30–16.30 välille.

 

Korjaamolla käytössä on Autofutur -ohjelmisto, josta aiempi käyttökokemus on eduksesi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta töiden vastaanotosta ja asiakaspalvelusta, soveltuvaa koulutustaustaa sekä omatoimista ja töihin tarttuvaa asennetta. Saat kuitenkin tehtävään kattavan perehdytyksen, sekä koko korjaamohenkilökunnan tuen työssäsi onnistumiseen!

 

Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Kuulostaako sinun tulevalta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot paikkaan liittyen Sami Voutilaiseen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.