Täyttö Oy

Kiinteistöpalvelun Työnjohtaja

Hei kiinteistöpalvelualan ammattilainen! Nyt olisi tarjolla nykyaikaiselle, osaavalle ja kehityskykyiselle ammattilaiselle ainutlaatuinen paikka kiinteistöalan terävimmässä kärjessä – jatkathan lukemista!

Asiakkaamme Lännen Kiinteistöpalvelu Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen TYÖNJOHTAJAA kiinteistöhuollon tiimiin. Tavoitteena on pitkäaikainen työsuhde, ja työsopimus tehdään suoraan Lännen Kiinteistöpalvelu Oy:n kanssa.

 

Työnkuvasi työnjohtajana on hyvin monipuolinen, ja viikot ovat harvoin samanlaisia. Toimit esihenkilönä parille kymmenelle kiinteistönhoitajalle, joiden työtä seuraat, aikataulutat ja johdat, sekä autat heitä tekemään työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Jaat työmääräykset ja varmistat, että töiden laatu on edellytettävällä tasolla, sekä pidät aktiivisesti yhteyttä niin asiakkaisiin kuin myös kollegoihisi. Tehtävässä teet jonkin verran myös tarjouslaskentaa, ja talouden huomioon ottava ajattelutapa on eduksesi.

 

Toivomme sinulta teknistä osaamista. Koulutustaustastasi voi löytyä esimerkiksi rakennustekniikan tai ympäristötekniikan insinööri (AMK), kiinteistöpitotekniikan insinööri (AMK), kiinteistöalan teknikko tai jokin muu tekninen koulutus, mutta me arvostamme suuresti myös työn kautta hankittua pätevyyttä ja osaamista. Käytät päivittäin työssäsi muun muassa Power BI- ja Tampuuri-ohjelmistoja, ja ala digitalisoituu yhä enemmän koko ajan, joten digitaalisten työkalujen hallinnasta saat selvää etua tehtävään.

 

Luonteeltasi toivoisimme sinun olevan sosiaalinen, positiivinen ja analyyttinen. Olet kannustava esihenkilö ja asiakaspalvelija, joka osaa suhteuttaa toimintaansa erilaisten ihmisten ympärillä, seurata myös lukujen kautta toimintaa ja sitouttaa työntekijöitä työhönsä. Uskallat tarttua myös puhelimeen, ja sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle paikan iloisesta, kasvavasta ja kehittyvästä työyhteisöstä, jossa työntekijöistä pidetään hyvin huolta, ja työtyytyväisyyttä myös mitataan säännöllisesti! Toimistolla tarjolla on aina kuumaa kahvia ja muita juomia, sekä työsuhde-etuihin kuuluu muun muassa hierontamahdollisuus työaikana, Tyhy-ohjelma, henkilöstörahasto, firman oma salibandyvuoro, palkitsemisjärjestelmä sekä monenlaiset koulutusohjelmat ja kehitysmahdollisuudet! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan, joten laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

 

Jos mielenkiintosi heräsi, ole rohkeasti yhteydessä pikimmiten! Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja kaikki yhteydenotot sekä hakemukset Ilse Lahdenpohjalle, ilse@taytto.fi tai puh. 0500 470 754.

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*