Täyttö Oy

Varaosamyyjä Tampereelle

Asiakaspalvelutyö kiinnostaa? Autot ja varaosat ovat omaa sydäntä lähellä? Jos vastasit kyllä – hae meille VARAOSAMYYJÄKSI!

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle VARAOSAMYYJÄÄ autovaraosien terävimpään kärkeen!

 

Työssäsi palvelet niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin varaosamyynnin parissa. Työhösi kuuluu myös takuuasioiden ja tuotevaihtojen käsittelyä. Työt sijoittuvat arkisin 8-17, ja lauantaisin 9-14 välille.

 

Me toivomme sinulta asiakaspalvelutaitoja, reippautta, tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä halua palvella asiakkaita aina parhaalla mahdollisella tavalla. Me puolestamme lupaamme sinulle mahtavat työkaverit, kannustavan esihenkilön ja työympäristön, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään huolta!

 

Työ alkaa vuokratyösuhteena, josta tarkoituksena on vakinaistua töiden sujumisen mukaan asiakasyrityksen kirjoille. Meillä arvostetaan ahkeraa työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus myös kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*