Täyttö Oy

Varastotyöntekijä Pälkäneelle!

HOI sinä joka omaat trukilla ajamisesta ja varastohommista kokemusta! Hae meille VARASTOTYÖNTEKIJÄKSI Pälkäneelle – Lue lisää!

Etsimme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työhön Pälkäneelle!

 

Työssäsi huolehdit varaston toiminnasta ja järjestyksestä päivittäin. Ajat mm. vastapainotrukkia, jolla purat ja lastaat kuormia, lajittelet varastoitavia tarvikkeita, sekä teet keräilyä keräilylistojen mukaan. Vetomestarilla ajoa kuuluu myös työpäiviin ajoittain. Töitä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin, ja palkkaus sopimuksen sekä kokemuksen mukaan!

 

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta vastapainotrukista tai ajokokemusta muista työkoneista, sekä kokemusta varastossa työskentelystä. Asenne työssä on kuitenkin tärkein!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.