Täyttö Oy

Viemärikuvaaja Akaaseen!

HOHOI! Nyt tarjolla C-kortilliselle työtä pelkäämättömälle loistava paikka päivätyössä VIEMÄRIKUVAAJANA Pirkanmaalla – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt VIEMÄRIKUVAAJAA Pirkanmaalle päivätyöhön!

 

Tässä työssä tehtäväsi sisältävät viemäreiden kuvauksia, pesuja sekä myös suurtehoimurointia. Pääset työskentelemään niin rakennustyömailla, taloyhtiöissä, toimitiloissa kuin yksityisissäkin kiinteistöissä. Työpäiväsi ovat hyvin monipuolisia, ja töitä tehdään eri puolilla Pirkanmaata päivätyönä ma-pe. Halli ja auto sijaitsevat Akaan Toijalassa.

 

Työtä varten sinulla tulisi olla C-ajokortti, asiakaspalvelutaitoja sekä reipas asenne työhön! Työssä noudatetaan AKT:n TES:iä, mutta palkka sovitaan yli taulukkopalkkojen.

 

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta ja ymmärrystä viemäreiden kuvauksesta, pesuista tai loka-auton kuljettamisesta. Kaiken muun tarvittavan me opetamme sinulle!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.