Täyttö Oy

Vuoromestari Dining 26-ravintolaan Tampereelle!

Hei SINÄ ammattikeittiössä kokenut timantti! Nyt tarjolla on loistava ja korkeatasoinen paikka VUOROMESTARINA nimekkäässä Dining 26 by Arto Rastas -ravintolassa – Lue lisää!

Etsimme nyt VUOROMESTARIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Dining 26 by Arto Rastas -ravintolaan Tampereelle!

 

Työssäsi päävastuualueenasi on varmistaa työvuoron sujuvuus, aikatauluissa pysyminen sekä ruoan korkea laatu keittiössä, myös osallistumalla itse annosten valmistukseen. Työsi sisältää myös raaka-ainetilausten tekemistä, inventaarioita ja muita hallinnollisia tehtäviä.

 

Toivomme sinun olevan kunnianhimoinen, jo ammattikeittiöissä kokenut konkari, sekä omaavan ainakin hieman kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Tulevalla vuoromestarilla tulee myös olla hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä reilu annos paineensietokykyä!

 

Tarjolla on monipuolinen, vastuullinen ja erittäin mielenkiintoinen paikka Tampereen á la carte-maailman huipulla. Pääset osaksi ammattilaisten tiimiä, jossa myös sinun kehittymistäsi tuetaan. Työtä tehdään torstaista lauantaihin ja viikoittainen työaika on 37,5h, eli työpäivät ovat pitkiä. Palkkaus tehtävässä sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Tutustu ravintolaan ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi! https://www.dining26.fi/

 

Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Heräsikö mielenkiintosi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*