Täyttö Oy

Vuoropäällikkö Linkosuon Café Siilinkariin!

OHOI sinä, sinä siellä! Onnistuuko erikoiskahvit, asiakaspalvelu ja vastuunotto? Tarjolla todellinen helmi työpaikaksi yhdessä Tampereen ikonisimmista kahviloista – Hae siis nyt Linkosuon Café Siilinkariin VUOROPÄÄLLIKÖKSI!

Etsimme asiakkaallemme Linkosuon Kahvila Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen VUOROPÄÄLLIKKÖÄ ikoniseen Café Siilinkariin Tampereen ydinkeskustaan Hämeenkadulle! Työsopimus tehdään suoraan Linkosuon Kahvila Oy:n kanssa.

 

Jo 1960-luvulla ovensa avanneessa Café Siilinkarissa on tarjolla muun muassa aamupalaa, erilaisia leipäruokia, salaatteja, kahvileipiä ja leivoksia, sekä tietenkin erinomainen valikoima erikoiskahveja! Tässä monipuolisessa työssä toimit ravintolapäällikön alaisuudessa, ja vastaat kahvilan toiminnasta sekä laadukkaista tarjottavista ja asiakaspalvelusta. Toimit esihenkilönä noin 10 työntekijälle, ja vastuut sisältävät myös tilausten tekemistä, inventointia ja tietenkin kahvilatyöskentelyä.

 

Tehtävä on hyvin monipuolinen, ja vastuita voidaan myös muokata osaamisesi mukaan. Saat kattavan perehdytyksen ja opastuksen tehtävään, sekä koko kahvilan iloisen työporukan tuen tehtävässäsi onnistumiseen!

 

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta erikoiskahveista, asiakaspalvelusta sekä esihenkilötyöstä. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin positiivinen, oma-aloitteinen ja työhön tarttuva asenne! Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia.

 

Töihin pääset helposti niin ratikalla kuin bussillakin, pysäkit löytyvät aivan ovien edestä. Työajat sijoittuvat kaikille viikonpäiville klo 6–17 välille. Täällä Linkosuolla sinua odottavat iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit sekä esihenkilö, ja maistuvat konsernitason henkilöstöedut!

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita vaikka suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*