Täyttö Oy

Vuoropäällikkö Linkosuon Café Eloon Ylöjärvelle!

JUHUU kahvilatyön ammattilaiset! Nyt olisi erinomainen työpaikka tarjolla Ylöjärven Elossa vastuullisen kahvilatyön parissa – Hae siis nyt Linkosuon Café Eloon VUOROPÄÄLLIKÖKSI!

Etsimme asiakkaallemme Linkosuon Kahvila Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Café kauppakeskus Eloon Ylöjärvelle! Työsopimus tehdään suoraan Linkosuon Kahvila Oy:n kanssa.

 

Täällä Elossa pääset osaksi pientä ja iloista tiimiä, sekä ottamaan myös vastuuta kahvilan toiminnasta! Tässä monipuolisessa työssä toimit ravintolapäällikön alaisuudessa, ja vastaat kahvilan toiminnasta sekä laadukkaista tarjottavista ja asiakaspalvelusta. Toimit esihenkilönä noin 5 työntekijälle ja vastuusi sisältävät myös tilausten tekemistä, inventointia, kahvilatyöskentelyä, sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta huolehtimista!

 

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta erikoiskahveista, asiakaspalvelusta sekä esihenkilötyöstä. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin positiivinen, oma-aloitteinen ja työhön tarttuva asenne! Työ edellyttää hygieniapassia. Saat kattavan perehdytyksen ja opastuksen tehtävään, sekä koko kahvilan iloisen työporukan tuen tehtävässäsi onnistumiseen!

 

Elossa on aina ilmainen pysäköinti, ja julkisetkin kulkevat suoraan paikan päälle. Työajat sijoittuvat kaikille viikonpäiville klo 9–19 välille. Täällä Linkosuolla sinua odottavat iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit sekä esihenkilö, ja maistuvat konsernitason henkilöstöedut!

 

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita vaikka suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*