Täyttö Oy

Yhdistelmäajoneuvon ja kuorma-auton kuljettajia Poriin!

Sinä CE-kortillinen konkari tai urasi alussa oleva tulevaisuuden lupaus! Haemme YHDISTELMÄAJONEUVON JA KUORMA-AUTON KULJETTAJIA Poriin – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt YHDISTELMÄAJONEUVON JA KUORMA-AUTON KULJETTAJIA Porin seudulle useanlaiseen eri reittiajoon! Tarjolla on vakituinen työpaikka huippuporukassa!

 

Tarjolla on paikkoja muun muassa elintarvike- ja kappaletavaran jakeluajossa. Paikkoja on myös kappaletavara-ajoon sekä peräjakareiksi! Kuljettajana toimit yrityksen käyntikorttina asiakkaille, eli asiakaspalveluasennetta tulisi löytyä. Työ on myös ajoittain hyvinkin fyysistä, sillä tavarat kuljetetaan käsin rullakoita ja nokkakärryjä apuna käyttäen.

 

Työtä varten sinulla tulisi olla CE-ajokortti, ammattipätevyys ja voimassa oleva digipiirturikortti. Ehdotonta etua tehtävään saat aiemmasta kuorma-auton ja yhdistelmän ajokokemuksesta sekä ADR luvista, mutta välttämätöntä se ei ole. Tärkeintä työssä on itseohjautuva, reipas ja huolellinen asenne!

 

Työaika on 80 tuntia kahden viikon jaksossa, ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus AKT:n TES mukaan.

Heräsikö mielenkiintosi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.