Täyttö Oy

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Huittisiin!

HOI! CE-kortti löytyy ja kokemusta täysperävaunuyhdistelmän ajamisesta? Hae meille YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAKSI Huittisiin – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme YHDISTELMÄAJONEUVON KULJETTAJAA Huittisiin!

 

Työssä ajat pääasiassa puoli- ja täysperä säiliöyhdistelmää Satakunnan alueella, ja teet nestetoimituksia asiakkaille. Autot sijaitsevat Huittisissa, ja liikkuvat 6 päivää viikossa ympäri vuorokauden, eli työ on 3-vuorotyötä. Työt alkavat kevään 2024 aikana, ja tarjolla on niin vakituinen työpaikka kuin myös paikka kesälomittajalle loka-marraskuulle asti!

 

Sinulta odotamme CE-korttia, ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. Yhdistelmän ajokokemusta tulisi ehdottomasti löytyä, sillä myös hiekkateillä ja pihoissa ajoa kuuluu työhön.

 

Toivomme sinulta oma-aloitteista, rauhallista ja ammattimaista asennetta, sekä kykyä toimia myös asiakasrajapinnassa!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus vähintään AKT:n TES mukaan.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.