Täyttö Oy

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia Tampereen seudulle päivätyöhön!

JUHUU! Nyt paikkoja tarjolla useammalle innokkaalle YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJALLE päivätyössä Tampereen seudulla – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme Lempäälän ja Tampereen seudulle YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJIA! Tarjolla on vakituisia paikkoja useammalle tekijälle!

 

Työssä ajat Lempäälässä sijaitsevalta lähtöterminaalilta kappaletavaraa, kontteja ja jalkalavoja eri puolille Pirkanmaata ja jopa Suomea. Yksitoikkoista työ ei ole, sillä välillä alla on täysi yhdistelmä kappaletavaraa, ja välillä kontteja tai jalkalavoja! Työpäivät alkavat klo 5–6 aamulla, ja päättyvät noin 14–17 aikaan. Työ sisältää myös lavajakelua asiakasterminaaleissa, joten kohtalainen fyysinen kunto on eduksesi!

 

Työ edellyttää CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, digipiirturikorttia sekä ADR-lupia ja Työturvallisuuskorttia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on AKT:n TES mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*