Täyttö Oy

Yhteyspäällikkö Täytölle!

OHOI, sinä siellä! Puhelinten piristessä ja sähköpostien kilistessä yhä tiuhemmin etsimme nyt omaan Täytön tiimiimme uutta YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ – Oletko se sinä?

Etsimme tiimiimme nyt YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ Tampereen viihtyisälle toimistollemme, josta ratikkakin kulkee iha vierest!

 

Yhteyspäällikkönä meillä työhösi kuuluu oman asiakassalkkusi rakentaminen ja kasvattaminen, rekrytointien hallinta ja suorittaminen alusta loppuun, sekä tietenkin asiakkaiden, työntekijöiden ja työnhakijoiden ensiluokkainen palvelu henkilöstöasioissa! Työnkuva on monipuolinen ja tarjoaa sopivasti haastetta sekä mahdollisuuksia kehittyä alan terävimpään kärkeen.

 

Ensisijaisesti etsimme sitä kuuluisaa ”hyvää tyyppiä”, ja voitkin olla vasta urasi alkutaipaleella, jo melkein kaiken kokenut konkari tai mitä vain siltä väliltä. Meille on tärkeää, että osaat arvostaa niin työkavereita, asiakkaita, työntekijöitä kuin työnhakijoitakin, olet positiivinen ja iloinen, sopivasti sosiaalinen ja omaat pelisilmää niin puhelimeen tarttumiseen, kuin monen projektin yhtäaikaiseen hallintaankin!

 

Me Täytöllä tarjoamme sinulle viihtyisät, ilmastoidut toimitilat loistavilla kulkuyhteyksillä, kivan ja iloisen yhdessätekemisen meiningin, nykyaikaiset työvälineet ja jatkuvan tuen työssäsi onnistumiseen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, oman autopaikan, ihanaakin ihanammat työkaverit sekä kahvit, namit, vichyt ja jädet talon puolesta!

Jos löysit itsesi tästä ilmoituksesta, laita vapaamuotoista hakemusta tulemaan hetimmiten Sampsalle, sampsa@taytto.fi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja aloitus tehtävässä on sovittavissa hyvin joustavasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi.