Täyttö Oy

Etsimme sinulle unelmiesi työpaikan

Millaisesta työstä sinä unelmoit? Haluatko tehdä työtä opiskelun ohessa, toisen työn ohessa tai muuten vain osa-aikaisesti? Vai etsitkö itsellesi työnantajaa, jonka kanssa voisit luoda yhteistä tulevaisuutta pidemmän aikaa?
Autamme sinua löytämään itsellesi unelmien työpaikan. Meidän työntekijänä saat aina vähintään TES:n mukaista palkkaa, tarvittavan koulutuksen työhön ja pääset nauttimaan niin meidän kuin asiakasyrityksemme kunnioituksesta. Vaadimme kaikilta asiakkailta saman kuin työntekijöiltä. Pärjäät mainiosti, kun olet varustettu reippaalla asenteella, kovalla moraalilla sekä sopivalla pilkkeellä silmäkulmassa.

Autamme sinua löytämään itsellesi unelmien työpaikan.

Työllistyt monenlaisiin tehtäviin avullamme

Täyttö etsii sinulle uuden työpaikan, olitpa ammattitaitonsa viimeiseen asti hionut kokenut kettu, tai vasta työuraa aloittava reipas työntekijä. Haastattelemme sinut perinpohjin, jotta osaamme yhdistää sinut sopivaan yritykseen, jonka palveluksissa viihdyt. Mahdollisuutesi on työskennellä meillä, tai työllistyä suoraan meidän asiakkaalle.

Millainen työsopimus vuokratyöstä syntyy?

Vuokratyössä työsopimus syntyy sinun ja Täyttö Oy:n välille, vaikka itse työ suoritetaan käyttäjäyritykselle. Asiakkaamme ovat vakavaraisia, työntekijöistään huolehtivia ja heidän panostaan arvostavia oman alansa ammattilaisia. Siksi haluamme varmistaa, että meidän työntekijänä sinä saat parhaat mahdolliset avaimet menestyä henkilökohtaisella tasolla työntekijänä samalla, kun tuot lisäarvoa kumppanimme päivittäiseen toimintaan.

Meillä on mukavaa tehdä töitä! Autamme sinua hankkimaan tarvittavat sertifikaatit ja työturvakortit aloilla, joissa niitä tarvitaan. Näin ollen voit olla huoleti ja tehdä töitä turvallisesti.

Kenelle vuokratyö sopii?

Vuokratyöntekijänä sinun ei tarvitse itse välittää työnhausta, sillä etsimme työntekijöillemme aina heidän tilanteeseen ja taustaan sopivat työpaikat samalla, kun sinä keskityt olennaiseen nykyisessä projektissa, tai kausiluonteisessa työssä.

Voit työllistyä usealle erilaiselle uudelle alalle ja saada monipuolista työkokemusta erilaisten toimijoiden kanssa työskentelystä. Laita meille avoin hakemus tai hae suoraan sinua kiinnostavaan avoimeen työpaikkaan. Otamme sinuun pian yhteyttä ja pyydämme haastatteluun. Siitä se kaikki sitten lähtee etenemään.

Laita meille avoin hakemus tai hae suoraan sinua kiinnostavaan avoimeen työpaikkaan.

Jos eläkkeellä on tylsää

Autamme löytämään juuri sinulle sopivan työn sekä työajat.