Täyttö Oy

Henkilöstövuokraus mahdollistaa työvoiman silloin, kun sitä eniten tarvitaan

Henkilöstövuokraus ja suorarekrytointi sopii kaikille yrityksille alasta riippumatta. Olipa tarve sitten yhdelle tai useammalle tekijälle, pitkiin tai lyhyisiin toimeksiantoihin, me autamme sinua! Henkilöstövuokraus sopii myös hyvin projekteihin, joiden päättymisajankohtaa on vaikea ennustaa. Vuokratyövoiman lisäksi tarjoamme osaamisemme yrityksenne käyttöön myös silloin, kun etsit luotettavaa kumppania suorahakuun ja muihin rekrytointeihin.

Vuokratyön avulla työnantaja löytää itselleen sopivan työntekijän niin lyhytaikaisiin kuin pitkiin resurssitarpeisiin. Me Täytöllä huomioimme jokaisen asiakkaan henkilökohtaisella palvelulla, jossa tarpeesi tulevat kuulluksi ja tavoitat meidät aina silloin, kun eniten tarvitset. Helpotamme työnhakuprosessia yhdistämällä sinut työntekijään henkilöstövuokrauksemme avulla.

Laitetaan ramppa kalkattamaan!

Mille aloille Täyttö rekrytoi työntekijöitä?

Yritysasiakkaamme toimivat mm. maanrakennuksen, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, varastoinnin, talotekniikka-alan sekä asiakaspalvelun saralla. Etsimme sinulle nuoren ja nälkäisen oppilaan, alansa huippuosaajan tai seniori-ikäisen, mutta ajan patinassa timantiksi hioutuneen työntekijän, ellemme löydä sinulle sopivaa vuokratyöntekijää valmiista joukostamme. Senioritason osaajat ovat erinomaisia konsultteja yrityksille, jotka käyvät läpi murrosta tai kaipaavat kymmenien vuosien kokemusta.

Täyttö Oy tarjoaa tehokasta ja asiantuntevaa palvelua kaikille toimialoille. Haluamme, että asiakkaanamme näet meidät tärkeänä linkkinä omassa toiminnassasi. Meille on tärkeää auttaa sinua keskittymään olennaiseen, eli ydintoimintojen pyörittämiseen. Pidämme kunnia-asiana, että tavoitat meidät milloin vain ja saat meiltä henkilökohtaista ja huomioivaa palvelua. Ketteryys ja aito lämminhenkisyys ovat valtteja, joilla jokainen rekrytointi onnistuu.

Täyttö oy on tehokas mutta inhimillinen valinta.

Millaisia työntekijöitä Täyttö Oy rekrytoi?

Työntekijämme ovat motivoituneita ja korkean työmoraalin omaavia oman alansa ammattilaisia, satunnaisia töitä etsiviä opiskelijoita sekä uusia suuntia työelämään hakevia alan vaihtajia. Työntekijöidemme kirjo on laaja, mutta heidät on seulottu haastattelujen ja taustatöiden toimesta erittäin tarkalla pieteetillä. He etsivät niin lyhyitä kuin pitkiäkin toimeksiantoja usealta erilaiselta alalta.

Työntekijämme viihtyvät meillä, sillä olemme profiloituneet aidosti välittäväksi hr-alan asiantuntijaksi. Toivomme, että asiakkaanamme kohtelet työntekijöitämme juuri niin kuin heitä kuuluukin: työturvallisuudesta huolehtien, työpanosta arvostaen ja työntekijää kunnioittaen.

Kauttamme löydät ammattilaiset alalle kuin alalle!

Maanrakennus

Etsimme lapionvarressa viihtyvää apumiestä sekä kannuksensa jo ansainnutta maanrakennustyöntekijää asiakkaillemme.

Rakentaminen

Etsimme rakennusalan työntekijöitä vasta-alkajasta kokeneisiin kirvesmiehiin. Mielenkiintoisia projekteja tarjolla hyvissä yrityksissä!

Teollisuus

Oletko etsimämme kokoonpanotyöntekijä? Tiedossa kokoonpanoa, erilaisten koneiden hoitamista sekä trukilla ajamista.

Logistiikka

Etsimme logistiikka-alan ammattilaisia. Lue lisää avoimista työpaikoista ja hae tai vinkkaa kaverille!

Varastointi

Kiinnostavatko varastotyöt? Kolmivuorotyötä tarjolla reippaille tekijöille.

Hoiva-palvelut

Jokainen työpäivä on merkityksellinen, kun pääset kohtaamaan asiakkaat rauhassa ja ajan kanssa.

Terveydenhuolto

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti lähihoitajia niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin. Tee töitä silloin kuin sinulle sopii!

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kielenkannat löysällä ja olet reipas ongelmanratkaisija? Tarjolla työtä asiakaspalvelussa, lue lisää!

Hoiva-palvelut

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tekisitkö mieluusti töitä vain silloin, kun se sinulle parhaiten sopii?

Meillä arvostetaan myös seniori-ikäisiä oman alansa ammattilaisia. Etsimme sinulle töitä, jos haluat tehdä muutakin päivisin kuin nauttia ansaittua lomaa. 

Löydämme työpaikan tai sinua kiinnostavan projektin lukuisten asiakkaidemme joukosta.