Täyttö Oy

Meistä

”Meillä tehdään työtä suurella sydämellä ja intohimolla. Olemme täällä palvelemassa asiakkaita sekä tarjoamassa työpaikkoja työntekijöillemme. Nöyrästi ja toisiamme kunnioittaen.”

Ilse Lahdenpohja omaa vahvan taustan ja vankan ammattitaidon palvelu- sekä hr-alalta, jossa hän on toiminut yrittäjänä ja erilaisissa johtotehtävissä. Hän etsi sopivaa kumppania tukemaan toiminnan kehittämistä. Etsintä sai onnellisen päätöksen, kun Ilse yhdisti voimansa alalla toimineen konkarin, Sampsa Leivon, kanssa.

Rennolla otteella, hymy huulilla, modernin raikkaalla toimintatavalla ja aina jouhevasti sillä hetkellä, kun meitä tarvitaan. Lupaamme, että yhteistyö on kanssamme tuloksellista sekä antoisaa.

Henkilöstövuokrausta ihmiseltä ihmiselle.

Työnhakijalle

Katso avoimet työpaikkamme ja hae. Voit myös lähettää avoimen työhakemuksen, jolloin voimme suositella sinulle sopivaa työtä. Meihin voit olla yhteydessä pienellä kynnyksellä.

Työnantajalle

Tarjoamme henkilöstö­vuokraus­palvelut vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää, että saat meihin aina yhteyden ja tiedät kenen kanssa puhut. Lue lisää!

Meistä

Tekemisemme pääpilarit ovat rehellisyys, ihmislähtöisyys ja ammattitaito. Haluamme, että tiedät, ketä puhelimen toisessa päässä on. Ihmiseltä ihmiselle on mottomme.

Visiomme

TÄYTTÖ Oy:n visiona on olla kannattava, luotettava, laadukas, haluttava ja hyvämaineinen henkilöstöratkaisuja tarjoava yritys asiakasyritysten ja työntekijöiden keskuudessa.

Missiomme

Haluamme tarjota yrityksille henkilöstöratkaisuja vaihteleviin ja erilaisiin henkilöstö tarpeisiin. Haluamme olla yrityksille paras yhteistyökumppani kaikissa henkilöstöasioissa ja toimia niiden ratkaisijana. Työntekijöille olemme reilu, luotettava ja hyvämaineinen henkilöstöpalveluyritys.
Menestyksemme perustuu johdon ja toimihenkilöiden alan osaamiseen, palvelualttiuteen ja kokemukseen sekä motivoituneeseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Meillä arvostetaan jokaista asiakasyritystä kokoon tai toimialaan katsomatta. Ymmärrämme ja osaamme arvostaa hyviä ja pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä henkilöstöä.

Haluamme olla paras yhteistyökumppani henkilöstöasioissa!